25. 5. 2018 je stopila v veljavo Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR). Le ta za vas prinaša več pravic do zasebnosti, ki jo želimo v celoti spoštovati. V skladu z omenjeno uredbo potrebujemo vašo izrecno privolitev za pošiljanje e-novic oz. obvestil na vaš elektronski naslov.

V skladu z omenjeno uredbo potrebujemo vašo izrecno privolitev za pošiljanje e-novic na vaš elektronski naslov.
  1. Občina Laško bo vaše osebne podatke (ime in priimek, elektronski naslov) obdelovala z namenom splošnega obveščanja o dogajanju v občini (vabila na različne prireditve, aktualni razpisi, aktualni dogodki, novice, ankete in druge informacije), in sicer po elektronski pošti.
  1. Vaše osebne podatke bomo hranili do vašega preklica, in sicer toliko časa, kot je to potrebno za dosego namena,  zaradi katerega jih zbiramo in obdelujemo. Predmetno privolitev lahko kadarkoli prekličete, kar pa ne bo  vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je izvajala do preklica.
  1. Osebne podatke bomo hranili in varovali tako, da ne bo prišlo do morebitnih neupravičenih razkritij podatkov  nepooblaščenim osebam. Hkrati se zavezujemo, da osebnih podatkov ne bomo posredovali tretji osebi brez  pridobitve pisne privolitve posameznika razen pogodbenim obdelovalcem, ki za občino izvajajo naloge občine  skladno s pogodbo o obdelavi osebnih podatkov.
  1. Pravico imate, da od Občine Laško kadarkoli zahtevate popravek in dopolnitev, izbris, omejitev obdelave, prenosa vaših osebnih podatkov in ugovora, vključno s pravico do pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu, Zaloška 59, 1000 Ljubljana.
  1. Naši kontaktni podatki so: Občina Laško, Mestna ulica 2, 3270 Laško, tel.: 03/7338-700, faks.: 03/7338-740, elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Zato vas prosimo, da v kolikor želite še naprej biti ažurno obveščeni o aktualnem dogajanju v naši občini, podajte soglasje in vpišete svoj elektronski naslov:
Powered by BreezingForms

Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Občini Laško najdete na naši spletni strani www.lasko.si v rubriki Varstvo osebnih podatkov.

Laški bilten

LaskiBlten st8015.10.2021
je izšla 86. številka

Laškega biltena
Vse številke

STARO MESTNO JEDRO

staro mestno jedro 01

PARTICIPATIVNI PRORAČUN

part proracun m

OBČINA PO MERI INVALIDOV

logo volitve2020

Uradne ure in poslovni čas

Uradne ure (za občane)
ponedeljek: od 8. do 15. ure,
sreda: od 8. do 17. ure,
petek: od 8. do 13. ure.

Poslovni čas
(poslovanje med organi)

ponedeljek: od 8. do 15. ure, 
torek: od 8. do 15. ure,
sreda: od 8. do 17. ure, 
četrtek: od 8. do 15. ure, 
petek: od 8. do 13. ure. 

Uradne ure po telefonu se izvajajo v okviru poslovnega časa vsak poslovni dan.

EU Projekti

logo EKS mlogo EU reg mlogo eu kohezijski sklad1 m

Projekti LAS

logo EU reg m
logo iobcina03

 

 

112logo Obvestila in ukrepi ob nevarnosti naravnih in drugih nesreč
© 2021 Uradna spletna stran Občine Laško. Vse pravice pridržane. Izvedba zORBIT s.p.