Zaključna prireditev ob Evropskem tednu mobilnosti

Od 16. do 22. septembra je potekal Evropski teden mobilnosti. Predvidenih je bilo več dogodkov, ki pa se zaradi slabega vremena žal niso izvedli. Uspela pa je zaključna prireditev, ki je v petek, 22. septembra, potekala na parkirišču za Kulturnim centrom in v parku. Že v dopoldanskem času se je izvajal preizkus hoje, ki so ga predstavili in analizirali zaposleni v Zdravstvenem domu Laško.

Ekipa NIJZ je predstavljala program SVIT z napihljivim modelom debelega črevesa. V popoldanskem času pa je potekala zaključna prireditev z nastopi, delavnicami in stojnicami. Zdravstveni dom Laško je predstavil reševalno vozilo, v sodelovanju z Območnim združenjem Rdečega križa Laško pa tudi temeljne postopke oživljanja z uporabo defibrilatorja. Območno združenje Rdečega križa Laško - Radeče ter krožki Rdečega križa na OŠ Primoža Trubarja Laško in OŠ Antona Aškerca Rimske Toplice so predstavili dejavnosti krožkov RK in osnovnošolskih ekip prve pomoči s praktičnim preizkusom nudenja prve pomoči pri določenih poškodbah. Thermana Laško je predstavila program Bodi zdrav s Thermano, obiskovalci pa so na Thermanini stojnici lahko dobili kupone ugodnosti za različne ponudbe.

Predstavili so se tudi člani Društva paraplegikov jugozahodne Štajerske, Občina Laško je predstavila Celostno prometno strategijo, STIK Laško pa pohode »Po laških poteh«. Dogodek so popestrili izvirni tematski nastopi mažoretne skupine OŠ Primoža Trubarja Laško ter šolski pihalni orkester in plesni oddelek Glasbene šole Laško – Radeče.
Zaključna prireditev ob Evropskem tednu mobilnostiZaključna prireditev ob Evropskem tednu mobilnostiZaključna prireditev ob Evropskem tednu mobilnostiZaključna prireditev ob Evropskem tednu mobilnostiZaključna prireditev ob Evropskem tednu mobilnostiZaključna prireditev ob Evropskem tednu mobilnosti

Laški bilten

Laški Bilten št. 9515.04.2024
je izšla 101. številka

Laškega biltena
Vse številke

STARO MESTNO JEDRO

staro mestno jedro 01

ANKETA MOJA DEŽELA

ANKETA MOJA DEŽELA

PARTICIPIRAJ IN PROFITIRAJ!

part proracun m

OBČINA PO MERI INVALIDOV

logo občina po meri invalidov

Uradne ure in poslovni čas

Uradne ure (za občane)
ponedeljek: 8.00 - 12.00, 13.00 - 15.00
sreda: 8.00 - 12.00, 13.00 - 17.00
petek: 8.00 - 13.00

Poslovni čas
(poslovanje med organi)

ponedeljek: 8.00 - 15.00 
torek: 8.00 - 15.00
sreda: 8.00 - 17.00
četrtek:  8.00 - 15.00
petek: 8.00 - 13.00

Uradne ure po telefonu se izvajajo v okviru poslovnega časa vsak poslovni dan.

EU Projekti

logo EKS mlogo EU reg mlogo eu kohezijski sklad1 m
ELENA
logo EU reg m
logo iobcina03
logo občina po meri invalidov
112logo Obvestila in ukrepi ob nevarnosti naravnih in drugih nesreč
© 2024 Uradna spletna stran Občine Laško. Vse pravice pridržane. Izvedba zORBIT s.p.