OBČINA LAŠKO
Mestna ulica 2,
3270 Laško
t: +386 3 733 8700
f: +386 3 733 8740
e: obcina@lasko.si

Predavanje Slavice Biderman: RAVNOVESJE NA VISOKIH PETKAH, da lažje ubežimo demenci

x
sreda, 10 oktober 2018, 17:00
Sreda, 10. oktober 2018, ob 17.00, Center starejših - Hiša generacij

Slavica Biderman je avtorica knjige z naslovom Ravnovesje na visokih petkah, da lažje ubežimo DEMENCI, bolezni, ki se vse bolj »zajeda« v naš vsakdan, ki ne izbira kraja, spola, let, izobrazbe, »izbere« pa naše najdragocenejše imetje: naš spomin.Lepo vabljeni.


»Knjiga skozi francosko – slovensko zgodbo na preprost in zabaven način prikazuje različne aktivnosti in miselne spretnosti za vzpodbujanje, aktiviranje in krepitev naših možganskih celic, da nas bodo zanesljivo obvarovale te zelo neprijazne bolezni, ki dvakrat bolj kot moške, prizadene prav ženske!
Učinkovitega zdravila žal še ni! Ampak bodimo končno toliko odrasli in toliko modri in raje že danes, bolj kot čudežni tabletki, zaupajmo sebi, ter maksimalno poskrbimo za svoje dobro počutje in zdravje.
Kot mnogo stvari v življenju, lahko tudi tukaj največ storimo sami.

Če se ob tem še zabavamo toliko bolje!« pravi ga. Biderman, ki nam bo večer polepšala tudi z igranjem na citre, ki vedno pobožajo naša ušesa in našo dušo.

Več o avtorici knjige na http://slavicabiderman.si/, še več pa v sredo, 10. oktobra, ob 17. uri, v dvorani Hiše generacij Laško

konna naslovnica
Organizator: Center starejših - Hiša generacij

Nazaj

Župan Občinski svet Občinska uprava Za občane