OBČINA LAŠKO
Mestna ulica 2,
3270 Laško
t: +386 3 733 8700
f: +386 3 733 8740
e: obcina@lasko.si

Še vedno mame, komedija, Siti teater

x
sreda, 07 marec 2018, 19:30

Sreda, 7. marec 2018, ob 19.30, Kulturni center Laško
Še vedno mame, komedija, Siti teater

REŽIJA: Uroš Fürst
IGRAJO:  Vesna Pernarčič, Vesna Slapar/Mojca Fatur, Tijana Zinajić/Leja Jurišič, Nina Valič/Barbara Medvešček in Ana Urbanc/Gorka Berden
Sedem let, ena kriza, dva bivša in trije novi, da o kilah niti ne govorimo. Ampak mame so še vedno mame. Mulčki so zrasli v mule in mulce, njihove mame pa najdejo čas – sicer komaj in stežka –, da se dobijo vsaj enkrat tedensko. Ampak ne tako, kot smo jih vajeni, ležerno, v oblakih dima, čvek sem, drink tja … ne, ne, tokrat gre zares. Pripravljajo se na glasbeno-plesno točko v okviru dobrodelnega koncerta, izkupiček katerega bodo namenile sirotišnici, od koder je vnukinja sestrične bivše tašče novega partnerja Irminega bivšega. Do koncerta jih loči samo še pet vaj, od katerih se prav nobena ne odvije po načrtih. Jim bo uspelo?

Mame so prestavile v višjo.
Zaradi spremenjenega kadilskega zakona predstava ni namenjena osebam mlajšim od 18 let, saj se v predstavi ena od igralk pretvarja, da kadi.
29. člen

(7) Prepovedano je prikazovanje ali uporaba tobaka, tobačnih izdelkov in povezanih izdelkov v okviru televizijskih vsebin in javnih nastopov, ki so namenjeni osebam, mlajšim od 18 let, razen v filmih, nadaljevankah in nanizankah.
Predstava traja 1 uro in 30 minut.

Organizator: STIK
 

 

Nazaj

Župan Občinski svet Občinska uprava Za občane