OBČINA LAŠKO
Mestna ulica 2,
3270 Laško
t: +386 3 733 8700
f: +386 3 733 8740
e: obcina@lasko.si

Obnovitvena dela na ulicah starega mestnega jedra

    Natisnite:
    Natisni
Velikost pisave:
V avgustu so se pričela izvajati obnovitvena dela na odseku Trubarjeve ulice, in sicer od bivše pekarne do pošte. V sklopu teh del se bo obnovil dotrajan javni vodovod, izvedla se bo fekalna kanalizacija, položila kanalizacija za predvideno optiko, obnovila urbana oprema in javna razsvetljava. Na koncu se bodo vse javne površine na novo preplastile z asfaltom.

Pričela se je tudi obnova Stegenškove ulice in Poti na Grad, v smislu obnove celotne infrastrukture. Do zdaj sta bili navedeni ulici dotrajani in mnogokrat s različnimi plastmi asfalta doasfaltirani. Konec septembra se bo pričela tudi rekonstrukcija  dela Mestne ulice (Zdravstveni dom Laško – bivša Krašovčeva hiša, Lešek – Benedek in Benedek – bivša Pasaričeva hiša).

Na omenjenih odsekih javnih poti dela potekajo vsak dan med 7.30 in 18.00. Stanovalci svoja vozila puščajo na ostalih javnih parkiriščih, kjer se dela ne izvajajo. Večkrat prihaja do logističnih problemov s tovornimi vozili, ki so namenjena na gradbišča, saj so ulice ozke in nemalokrat v funkciji kot slepe ulice. Verjamemo, da bomo s strpnostjo vseh pripomogli, da se dela opravijo v zastavljenem času, kvalitetno in da bomo na koncu z novimi ureditvami vsi zadovoljni vrsto let.
Obnovitvena dela na odseku Trubarjeve uliceObnovitvena dela na odseku Trubarjeve uliceObnovitvena dela na odseku Trubarjeve uliceobn dela trub po pe 2017 4
Župan Občinski svet Občinska uprava Za občane