OBČINA LAŠKO
Mestna ulica 2,
3270 Laško
t: +386 3 733 8700
f: +386 3 733 8740
e: obcina@lasko.si

Zagotavljanje toplega obroka za učence/dijake v času izobraževanje na daljavo

    Natisnite:
    Natisni
Velikost pisave:
V prihajajočem tednu, od 9. do 13. novembra 2020, bo za vse učence osnovnih šol in dijake organizirano izobraževanje na daljavo.
Za učence in dijake iz Občine Laško bo v tem času zagotovljen brezplačen topel obrok.
Brezplačni topli obrok pripada učencem/dijakom, pri katerih povprečni mesečni dohodek na družinskega člana ne presega 382,82 EUR (do 3. dohodkovnega razreda na podlagi odločbe o otroškem dodatku, oziroma do 2. dohodkovnega razreda na podlagi odločbe o štipendiji).
Celotna Okrožnica MIZŠ glede zagotavljanja toplega obroka za učence in dijake, za katere je v času zaostrenih razmer organizirano izobraževanje na daljavo, je dostopna TUKAJ.
Vse starše in učence ter dijake, ki topel obrok potrebujejo, pozivamo, da se na topli obrok prijavijo preko šole, ki jo obiskujejo. S prijavo učenci in dijaki privolijo, da občina in šole podatke uporabijo za organizacijo priprave in prevzema toplega obroka.
Podrobnejše informacije glede prijave in prevzema obroka bodo objavljene na spletnih straneh OŠ Primoža Trubarja Laško, OŠ Antona Aškerca Rimske Toplice in na posameznih srednjih šolah.

Povezavi do osnovnih šol:

- OŠ ANTONA AŠKERCA RIMSKE TOPLICE

OŠ PRIMOŽA TRUBARJA LAŠKO

hot meal
Župan Občinski svet Občinska uprava Za občane
Nahajate se: Domov Obvestila Zagotavljanje toplega obroka za učence/dijake v času izobraževanje na daljavo