OBČINA LAŠKO
Mestna ulica 2,
3270 Laško
t: +386 3 733 8700
f: +386 3 733 8740
e: obcina@lasko.si

Prijava prireditev ob občinskem prazniku Občine Laško

    Natisnite:
    Natisni
Velikost pisave:
Občina Laško vabi vsa društva in ostale organizacije v občini, da s svojimi prireditvami obogatijo kulturno in družabno dogajanje v času praznovanja občinskega praznika, to je med 3. in 11. novembrom 2018. Osrednja slovesnost ob počastitvi občinskega praznika Občine Laško bo v sredo, 7. novembra 2018, v Kulturnem centru Laško. 
noimage
Informacije o predvidenih prireditvah, ki so širšega javnega pomena, bomo strnili v celovit program prireditev, ki ga bomo objavili v oktobrski izdaji Laškega biltena in bo tako posredovan vsem gospodinjstvom v naši občini. Podatke o prireditvah zbiramo do ponedeljka, 8. oktobra 2018 do 9. ure. Prijava naj vsebuje naslednje podatke:
-       čas prireditve (datum in ura),  
-       kraj prireditve,  
-       naslov prireditve,
-       organizator prireditve (GSM, e-naslov kontaktne osebe),
 
-       izvajalec prireditve,  
-       opis prireditve.  

Prijave pošljite na naslov: Občina Laško, Mestna ulica 2, 3270 Laško, s pripisom "za občinski praznik" (lahko tudi oddate osebno v glavni pisarni), ali na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Kontaktna oseba za prijavo prireditev: Tanja Grabrijan, tel. št. 7338 711, e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

DOPIS Javni zavodom, društvom, krajevnim skupnostim in drugim organizacijam v Občini Laško.
Župan Občinski svet Občinska uprava Za občane
Nahajate se: Domov Obvestila Prijava prireditev ob občinskem prazniku Občine Laško