OBČINA LAŠKO
Mestna ulica 2,
3270 Laško
t: +386 3 733 8700
f: +386 3 733 8740
e: obcina@lasko.si

Vabilo k oddaji ponudbe za dobavo in namestitev treh avtomatskih zunanjih defibrilatorjev z ogrevano AED omarico za zunanjo namestitev

    Natisnite:
    Natisni
Velikost pisave:
Spoštovani
Vabimo vas k oddaji ponudbe za dobavo treh (3) avtomatskih zunanjih defibrilatorjev z ogrevano AED omarico za zunanjo namestitev. Ponudbo pripravite na podlagi tehničnih zahtev, ki so navedene v prilogi tega povabila.

Ponudba mora izpolnjevati vse tehnične zahteve, ki so navedene v prilogi povabila in mora zajemati vse stroške dobave treh (3) AED aparatov vključno s tremi (3) zunanjima omaricama.

Naročnik je Občina Laško, Mestna ulica 2, 3270 Laško, ID za DDV: SI11734612.
Rok za dobavo aparatov: 15. 12. 2020.
Način in rok dostave ponudbe:

Ponudba mora vsebovati naslednje izpolnjene obrazce:
• OBR-C – ponudba,
• Ponudnikov predračun,
• OBR-E – Izjava o izpolnjevanju pogojev,
• Pogodba, podpisana na vsaki strani.

Ponudbo pošljite v zaprti ovojnici na katero morate nalepite pravilno izpolnjen obrazec –ovojnica, ki vam ga pošiljamo v prilogi. Obrazec ovojnica natisnite in izpolnite z vašimi podatki (naziv in naslov pošiljatelja) ter označite ali gre za ponudbo, spremembo ali umik ponudbe. Tako izpolnjen obrazec izrežite in nalepite na ovojnico.
Tako opremljeno ovojnico pošljite s priporočeno pošto najkasneje do srede, 25. 11. 2020.

Naročnik bo izbral ponudnika, ki bo nudil najnižjo ceno.

Dodatna pojasnila:
Kontaktna oseba s strani naročnika je mag. Andrej Flis. Dodatna pojasnila lahko dobite na telefonski številki 03/ 733-87-31. Vsa pisna vprašanja pa pošljite po elektronski pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Hvala in lep pozdrav

  RAZPISNA DOKUMENTACIJA
Župan Občinski svet Občinska uprava Za občane
Nahajate se: Domov Javna naročila, razpisi in nepremičnine Vabilo k oddaji ponudbe za dobavo in namestitev treh avtomatskih zunanjih defibrilatorjev z ogrevano AED omarico za zunanjo namestitev