OBČINA LAŠKO
Mestna ulica 2,
3270 Laško
t: +386 3 733 8700
f: +386 3 733 8740
e: obcina@lasko.si

Javni poziv promotorjem k oddaji vloge o zainteresiranosti za izvedbo projekta javno-zasebnega partnerstva "IZGRADNJA NEPROFITNIH STANOVANJ"

    Natisnite:
    Natisni
Velikost pisave:
POZIV PROMOTORJEM
Občina Laško na podlagi 32. člena Zakona o javno-zasebnem partnerstvu (Ur.l.RS St. 127/2006; v nadaljnjem besedilu ZJZP) in ostalih določb ZJZP-ja, ki se nanašajo na izvedbo predhodnega postopka, poziva vse potencialne promotorje, da v skladu z navodili iz nadaljevanja tega poziva oddajo svoje vloge o zainteresiranosti za izvedbo projekta javno-zasebnega partnerstva »Izgradnja neprofitnih stanovanj«.

LOKACIJA IN OPIS PROJEKTA
Predmet projekta je izgradnja neprofitnih stanovanj v Občini Laško, pri čemer se predvideva gradnja objekta v treh sklopih, in sicer večji stanovanjski blok, nižji povezovalni del in dva stolpica z večjimi stanovanji v skupni izmeri 4.534 m2. Podrobnejši opis se nahaja v priloženi Idejni zasnovi - Umestitev stanovanjskih blokov na lokaciji Lamele - cesta v Rečico (v nadaljevanju Idejna zasnova).
Lokacija izvedbe investicije se nahaja na lokaciji Lamele - cesta v Rečico v Občini Laško, v katastrski občini 1022 Rečica na naslednjih zemljiščih: 1228/1, 1228/2, 1232/10, 1232/11, 1232/12 in 1232/3.
Skupna izmera navedenih zemljišč, na katerih je predvidena investicija znaša 6161,9 m2. Vsa zemljišča so v izključni lasti Občine Laško.

DODATNA DOKUMENTACIJA IN INFORMACIJE
Promotorji lahko dodatne informacije v  zvezi s postopkom pridobijo s poslano zahtevo g. Stanki Jošt, na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  , glede pogojev načrtovanje gradnje pa s poslano zahtevo  g. Andreju Kaluži, na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na g. Luki Piceju, na elektronski naslov  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  Javni partner bo na željo promotorjev omogočil ogled lokacije. Kandidati naj zahtevo za ogled posredujejo g. Stanki Jošt na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  ali mbt.: 031 455 952.  Ogled ni obvezen.

  RAZPISNA DOKUMENTACIJA
Župan Občinski svet Občinska uprava Za občane