OBČINA LAŠKO
Mestna ulica 2,
3270 Laško
t: +386 3 733 8700
f: +386 3 733 8740
e: obcina@lasko.si

Pridružite se akciji Mala pozornost za veliko veselje

    Natisnite:
    Natisni
Velikost pisave:
Hiša generacij Laško se je pridružila akciji Mala pozornost za veliko veselje, katere namen je zbiranje prazničnih voščil za starostnike. Kljub vsej tehnologiji in napredku je voščilo, napisano na roko, položeno v voščilnico in poslano po "navadni" pošti še vedno darilo, ki se ga razveseli vsak, še posebej v prazničnih dneh ob iztekajočem se letu.
Akciji se pridružite tako, da na roke, z velikimi črkami (pisanimi ali tiskanimi) napišete kratko voščilo, pozitivno misel. Če ste spretni in ustvarjalni, lahko voščilo položite v doma narejeno voščilnico, v nasprotnem primeru, pa bomo vaše voščilo v Hiši generacij Laško opremili z voščilnico.
Voščilnico z voščilom pošljite ali prinesite v Hišo generacij Laško (Savinjsko nabrežje 6, 3270 Laško) do vključno 1. 12. 2020.
Ne pozabite priložiti zraven svoje podatke (ime, priimek, naslov).
Če boste pri ustvarjanju naleteli na oviro (npr. zmanjka papir, lepilo, založite škarje ...) se obrnite na Hišo generacij, z veseljem vam bodo pomagali.
Več informacij najdete na FB profilu Hiše generacij: MALA POZORNOST ZA VELIKO VESELJE in na spletni strani RTV: RTV SLO MALA POZORNOST.

HG MAL
Župan Občinski svet Občinska uprava Za občane
Nahajate se: Domov Dogodki Pridružite se akciji Mala pozornost za veliko veselje