OBČINA LAŠKO
Mestna ulica 2,
3270 Laško
t: +386 3 733 8700
f: +386 3 733 8740
e: obcina@lasko.si

Letovanje za osnovnošolske otroke v Baški na Krku

    Natisnite:
    Natisni
Velikost pisave:
BAŠKA 2019.jpg
Občina Laško v sodelovanju s Celeio d. o. o. organizira letovanje za otroke od 6 let do vključno 15 let iz občine Laško. Otroci lahko preživijo deset dni, polnih dogodivščin, v Celjskem domu v Baški na otoku Krku, ki je tik ob plaži ter ponuja veliko možnosti za rekreacijo (odbojka, nogomet,peskovnik, tobogani, plezala, gugalnice …).  

Več o domu si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.celeia.si

Polna cena letovanja za 10 dni je 430,00 EUR. V ceno je vključeno dnevno bivanje s štirimi obroki hrane na dan (zajtrk, kosilo, popoldanska malica in večerja) ter uporabo vseh športnih rekvizitov, ki so v lasti doma.

Cena letovanja za otroke z zdravstvenimi indikacijami (potrdilo splošnega zdravnika) za 10 dni je 152,30 EUR.
 
Starši lahko uveljavljajo subvencioniranje letovanja (višina subvencije je odvisna od povprečnega mesečnega dohodka na osebo (v EUR), ki je določen v odločbi o otroškem dodatku). Možno je tudi plačilo po obrokih (največ 6 obrokov).

Starši, ki niso upravičeni do subvencije letovanja in bodo poravnali znesek letovanja v največ treh obrokih, imajo posebni popust.
BAŠKA 2 2019.jpg

Prevoz za vse otroke iz naše občine krije Občina Laško
.

Prijavnice dobite v glavni pisarni Občine Laško ter na internetni strani Občine Laško www.lasko.si.

Kontaktna oseba je Jasna Kermelj na tel. št. 03 733 87 20 ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

  PRIJAVNICA LETOVANJE 2020
Župan Občinski svet Občinska uprava Za občane