OBČINA LAŠKO
Mestna ulica 2,
3270 Laško
t: +386 3 733 8700
f: +386 3 733 8740
e: obcina@lasko.si

Medobčinsko tekmovanje "Kaj veš o prometu"

    Natisnite:
    Natisni
Velikost pisave:
Medobčinskega tekmovanja "Kaj veš o prometu" med občinama Laško in Radeče se je letos udeležilo le 5 otrok starih od 12 do 15 let.
Teorijo so tekmovalci opravili v računalniški učilnici na Podružnični šoli Debro, nato pa so se odpravili na poligon v Ločico ob Savinji. Tam so tekmovalci, s pomočjo predstavnika Policijske postaje Laško ter članov Avto moto društva Laško in Združenja šoferjev in avtomehanikov Laško, opravili preizkus varne vožnje in nato še spretnostno vožnjo po poligonu. Največ točk v vseh zbranih disciplinah (teorija, vožnja in poligon) je prejel Nerim Gavranović, učenec Osnovne šole Primoža Trubarja Laško. Drugo mesto je dosegel Matija Slapšak prav tako učenec OŠ Primoža Trubarja Laško, tretje mesto pa je dosegel Žan Tovornik, učenec Osnovne Šole Antona Aškerca Rimske Toplice. Vsem trem je Dimitrij Gril, predsednik Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Laško, čestital ter jim podelil priznanja in medalje.
Zmagovalec tekmovanja Nerim Gavranović, se bo v soboto, 25. 5. 2019, v Mislinji udeležil še državnega tekmovanja »Kaj veš o prometu«.
KAJ VEŠ O PROMETU 2019
KAJ VEŠ O PROMETU 2019 1
Župan Občinski svet Občinska uprava Za občane