OBČINA LAŠKO
Mestna ulica 2,
3270 Laško
t: +386 3 733 8700
f: +386 3 733 8740
e: obcina@lasko.si

Vabilo na drugo delavnico s člani vzpostavljenih verig ponudnikov s kolektivno blagovno znamko Okusiti Laško

    Natisnite:
    Natisni
Velikost pisave:
V A B I L O

na drugo delavnico s člani vzpostavljenih verig ponudnikov s kolektivno blagovno znamko Okusiti Laško , ki bo v sredo, 20. 2. 2019, od 12. do 15. ure,

v Večnamenskem objektu GD Rimske Toplice, Aškerčeva cesta 6, 3372 Rimske Toplice.
 
Delavnica je namenjena članom odkupne verige in prodajalcem – prodajnim mestom za prodajo ponudbe certificirane s KBZ Okusiti Laško.

Zato ste na delavnico vljudno vabljeni:
  • potencialni deležniki odkupne verige ponudbe pridelkov in prehranskih ter rokodelskih izdelkov certificiranih s KBZ Okusiti Laško, in sicer: gostinska podjetja, javni zavodi, idr. subjekti ter
  • lastniki potencialnih lokalnih prodajnih mest ponudbe certificirane s KBZ Okusiti Laško, in sicer: lokalne trgovinice v urbanem delu destinacije Laško ter pri ponudnikih - proizvajalcih ponudbe certificirane s KBZ Okusiti Laško (kmetije, rokodelci, predelovalci), TIC-i, kulturne idr. ustanove, ki vključujejo lokalna prodajna mesta idr.
Na tokratni delavnici nam bo dr. Tanja Lešnik Štuhec predstavila Model trženja in prodaje ponudbe certificirane s KBZ Okusiti Laško.
 
Aktivnosti vzpostavitve modela mreženja in kolektivne blagovne znamke Okusiti Laško se izvajajo v okviru operacije Okusiti raznolikost podeželja, ki jo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. št. 03/7338-736 (Edina Memić).

ESREG
vabilo člani verige 20. 2. 2019 1
Župan Občinski svet Občinska uprava Za občane