OBČINA LAŠKO
Mestna ulica 2,
3270 Laško
t: +386 3 733 8700
f: +386 3 733 8740
e: obcina@lasko.si

Vabilo na prvo delavnico s člani vzpostavljenih verig ponudnikov s kolektivno blagovno znamko Okusiti Laško

    Natisnite:
    Natisni
Velikost pisave:
Potem, ko je že bila izvedena delavnica s potencialnimi člani mreže ponudnikov kolektivne blagovne znamke Okusiti Laško, bo v sredo, 13. februarja, od 14. do 17. ure v Kulturnem centru Laško še delavnica namenjena članom odkupne verige in prodajalcem – prodajnim mestom za prodajo ponudbe certificirane s KBZ Okusiti Laško.

Vabimo vas:

na prvo delavnico s člani vzpostavljenih verig ponudnikov s kolektivno blagovno znamko Okusiti Laško , ki bo v sredo, 13. 2. 2019, od 14. do 17. ure, v Kulturnem centru Laško, Trg svobode 6, Laško.

Delavnica je namenjena članom odkupne verige in prodajalcem – prodajnim mestom za prodajo ponudbe certificirane s KBZ Okusiti Laško.

Zato ste na delavnico vljudno vabljeni:

• potencialni deležniki odkupne verige ponudbe pridelkov in prehranskih ter rokodelskih izdelkov certificiranih s KBZ Okusiti Laško, in sicer: gostinska podjetja, javni zavodi, idr. subjekti ter
• lastniki potencialnih lokalnih prodajnih mest ponudbe certificirane s KBZ Okusiti Laško, in sicer: lokalne trgovinice v urbanem delu destinacije Laško ter pri ponudnikih - proizvajalcih ponudbe certificirane s KBZ Okusiti Laško (kmetije, rokodelci, predelovalci idr.), TIC-i, kulturne idr. ustanove, ki vključujejo lokalna prodajna mesta idr.

Dnevni red:

1. Predstavitev obstoječih projektov, ki so temelj KBZ Okusiti Laško – ga. Marina Bezgovšek;
2. Predstavitev osnovnega sistema podeljevanja pravice do uporabe KBZ Okusiti Laško – dr. Tanja Lešnik Štuhec;
3. Predstavitev pregleda znamčenja na območju KBZ Okusiti Laško in izhodišč za oblikovanje vizualne podobe KBZ Okusiti Laško – dr. Jana Vilman Proje;
4. Vodena delavnica - Kako vidimo vzpostavitev in delovanje odkupne verige in verige prodajnih mest s KBZ Okusiti Laško;
5. zaključna misel in vabilo na naslednjo delavnico.

Aktivnosti vzpostavitve modela mreženja in kolektivne blagovne znamke Okusiti Laško se izvajajo v okviru operacije Okusiti raznolikost podeželja, ki jo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Prosimo za potrditev udeležbe do torka , 12. 2. 2019, na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. št. 03/7338-736 (Edina Memić).

V pričakovanju prijetnega in uspešnega sodelovanja vas lepo pozdravljamo.


 

ESREG
vabilo 13. 2. 2019 ob 14. uri 1


Župan Občinski svet Občinska uprava Za občane
Nahajate se: Domov Dogodki Vabilo na prvo delavnico s člani vzpostavljenih verig ponudnikov s kolektivno blagovno znamko Okusiti Laško