OBČINA LAŠKO
Mestna ulica 2,
3270 Laško
t: +386 3 733 8700
f: +386 3 733 8740
e: obcina@lasko.si

Vabilo na delavnico s potencialnimi člani Mreže ponudnikov KBZ Okusiti Laško

    Natisnite:
    Natisni
Velikost pisave:
ESREGRAZN. PODEZELJA


V A B I L O

V sklopu operacije: Okusiti raznolikost podeželja,
ki jo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj

vas vabimo na

delavnico s potencialnimi člani Mreže ponudnikov KBZ OKUSITI LAŠKO,

ki bo v četrtek, 24. 1. 2019, od 16. do 19. ure,

v Otročjem centru Kino, Trubarjeva ulica 13, Laško.Delavnica je namenjena prepoznavanju kupcev odkupne verige in prodajalcem - prodajnim mestom za prodajo ponudbe certificirane s KBZ OKUSITI LAŠKO.

Zato ste na delavnico vljudno vabljeni:
  • potencialni deležniki odkupne verige ponudbe pridelkov in prehranskih ter rokodelskih izdelkov certificiranih s KBZ OKUSITI LAŠKO, in sicer: gostinska podjetja, javni zavodi, idr. subjekti ter
  • lastniki potencialnih lokalnih prodajnih mest ponudbe certificirane s KBZ OKUSITI LAŠKO, in sicer: lokalne trgovinice v urbanem delu destinacije Laško ter pri ponudnikih - proizvajalcih ponudbe certificirane s KBZ OKUSITI LAŠKO (kmetije, rokodelci, predelovalci idr.), TIC-i, kulturne idr. ustanove, ki vključujejo lokalna prodajna mesta idr.
Z vzpostavljanjem Mreže na strani odkupa in ponudbe produktov certificiranih s KBZ OKUSITI LAŠKO  želimo zagotovili, da bo ponudba (pridelkov in prehranskih ter rokodelskih izdelkov, jedi in pijač ponujenih na gostinski način ter kulinaričnih prireditev in dogodkov) certificirana s KBZ OKUSITI LAŠKO, po eni strani dovolj raznolika in v primerni količini, po drugi strani pa celovito promovirana, tržena in prodajana v lokalnem okolju. 
 
Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. št. 03/7337-736 (Edina Memić).

  VABILO
 
Župan Občinski svet Občinska uprava Za občane